Ben je journalist of creator?

Neem contact op om jouw verzoek in te dienen voor een interview met Sheling voor  jouw podcast, artikel, video, event of mastermind.

Stuur een email naar info@shelingcynthia.nl en wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op jouw verzoek.
Vermeld bij jouw voorstel ook de tijd, locatie en alle andere informatie die van belang is. 

Linda.nl

SHELING BEVIEL STAAND NAAST DE WC: ‘MIJN PARTNER VING ONZE ZOON OP’

Sheling Kamkes (31) denkt tijdens haar bevalling dat ze verkeerd heeft gepuft, waardoor ze een verzakkingheeft veroorzaakt. In werkelijkheid blijkt haar baby zijn weg naar buiten al te hebben gevonden, terwijl de verloskundige nog niet is gearriveerd.

Ouders.nl

SHELING VERTELT OVER DE IMPACT VAN SLAAPTEKORT: ‘OVERDAG ZAT IK ERBIJ ALS EEN ZOMBIE’

 

Het slaapgebrek begon al tijdens de zwangerschap. Vooral in het laatste trimester werd ik al vaak wakker om naar de wc te gaan of omdat ik niet lekker lag. Op zich vond ik dat niet heel vervelend, ik kon daarna immers meteen weer in mijn bed kruipen of mij simpelweg even omdraaien om vervolgens weer lekker verder te slapen.

How About Mom

“INSTINCTIEF WIST IK WAT IK MOEST DOEN, TOEN DE PERSWEEËN BEGONNEN EN DE VERLOSKUNDIGE ER NOG NIET WAS.”

Sheling Kamkes (‘92) is moeder van de pasgeboren Jason (’22) en woont samen met haar vriend Sjors. Ze is content creator en heeft een eigen beauty-kanaal. 

Haarlems Dagblad

DROOMWENS ZIEKE KRISTEL (12) KOMT UIT, ONTMOETING MET YOUTUBE STER SHELING KAMKES

De ogen van de twaalfjarige Kristel van der Lee stralen. Ze heeft via Make-A-Wish een ontmoeting met Youtube-ster Sheling Kamkes van ShelingBeauty uit Hoofddorp. Kristel is zondagochtend elf uur thuis in Alkmaar opgehaald met een witte stretch limo om de dag van haar dromen mee te maken.

RTL BOULEVARD

ALLE GENOMINEERDEN VAN DE VEED AWARDS OP EEN RIJ.

Op 24 maart worden in Amsterdam voor de vierde keer de VEED Awards uitgereikt, de Oscars voor de Nederlandse YouTube industrie. Dit zijn alle genomineerden.

EditieNL

ZO DOE JE JE MAKE-UP IN DE TREIN

Je hebt je verslapen, je bed lag nog te lekker of je hebt gewoon geen tijd. Het kán wel eens voorkomen dat je zonder make-up de deur uitgaat maar niet zonder make-up op je werk wil verschijnen, dan kun je dit natuurlijk altijd doen in de bus of de trein. Maar hoe doe je dit het beste? Tips van YouTuber Sheling Kamkes

Samenwerkingen met o.a.