1 op 1 coaching

Investeer in jezelf en laat je inspireren
Boek nu jouw afspraak

Bereik jouw doelen met persoonlijke begeleiding op maat

Verander je mindset en creëer blijvende verandering met individuele begeleiding. Ik luister naar jouw behoeften en begeleid je bij het opzetten van je eigen bedrijf. Met mijn ervaring in branding op social media geef ik waardevol advies en werken we samen aan de juiste mindset die cruciaal is voor succes als ondernemer.

Verwacht eerlijk advies en ondersteuning, aangepast aan jouw unieke situatie. Als bonus bied ik ook regelmatige sessies aan om je voortgang te waarborgen en is het mogelijk om je aan te sluiten bij de online community met medeondernemers. Klaar om de volgende stap te zetten? Laten we samen bouwen aan jouw ondernemerssucces.

Herken jij dit?

Je droomt ervan om van jouw passie een inkomstenbron te genereren.

Je weet diep van binnen wat je wilt maar op de één of andere manier komt het er maar niet van.

Je bent onzeker over jouw idee.

Je wordt tegengehouden door de meningen van anderen.

Je hebt een tof idee voor een bedrijf maar weet niet waar te beginnen.

Je weet niet goed hoe te beginnen op social media.

Dit is iets voor jou als:

Je bereid bent om in jezelf en jouw toekomst te investeren.

Je bereid bent om serieuze stappen te zetten.

Je behoefte hebt aan iemand die met jou kan meedenken.

Je op zoek bent naar een no-nonsense business coach die de beste versie van jou naar boven wilt halen, wat soms ook confronterend kan zijn.

Je niet langer meer wilt uitstellen maar jouw droom werkelijkheid wilt gaan maken!

Dit is iets voor jou als:

Je bereid bent om in jezelf en jouw toekomst te investeren.

Je bereid bent om serieuze stappen te zetten.

Je behoefte hebt aan iemand die met jou kan meedenken.

Je op zoek bent naar een no-nonsense business coach die de beste versie van jou naar boven wilt halen, wat soms ook confronterend kan zijn.

Je niet langer meer wilt uitstellen maar jouw droom werkelijkheid wilt gaan maken!

Dit is NIET voor jou als:

Je binnen een week resultaat wilt zien.

Je niet bereid bent om in jezelf te investeren.

Je niet bereid bent om naar jezelf te kijken.

Je (opbouwende) kritiek lastig vindt.

Je niet openstaat om aan je mindset te werken.

Bekijk de mogelijkheden

Ik geloof sterk in de kracht van maatwerk en flexibiliteit als het gaat om het begeleiden van mijn cliënten op hun reis naar persoonlijke groei en succes. Daarom bied ik verschillende manieren van coachingsessies aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften en levensstijl past. 

Of je nu verkiest om elkaar persoonlijk te ontmoeten of online vanuit het gemak van je eigen huis wilt deelnemen, mijn doel blijft hetzelfde: jouw groei en succes bevorderen.

Face2face

Door elkaar face-to-face te ontmoeten, kunnen we een diepere verbinding opbouwen en een vertrouwde omgeving creëren waarin openhartige gesprekken en transformatie kunnen plaatsvinden.

Daarom bied ik ook Face2face sessies aan in de regio Alkmaar en Heerhugowaard.

Wandelsessie

Ontdek de kracht van persoonlijke groei terwijl we samen wandelen. Verrijk je geest en creëer helderheid tijdens deze unieke 1-op-1 coachingssessie in de prachtige natuur.

Hierbij kun je kiezen uit de volgende locaties: Castricum aan Zee, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee.

 

Online sessie

Is je huis een rommel? Zit je nog in je pyjama? Niets is mij te gek. Zorg voor comfi kleding en een lekker hapje of drankje voor tijdens de meeting.

Ik begrijp dat het leven druk kan zijn en dat fysieke afstand soms een uitdaging kan vormen. Daarom bied ik ook online coachingsessies aan.

Heb je zelf een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via dit formulier. De mogelijkheden zijn eindeloos

Waarom ik jou kan helpen:

Met mijn uitgebreide ervaring in de online wereld en het maken van content, ben ik goed uitgerust om jou te helpen je doelen te bereiken. Ik ben zelf van nul af aan begonnen en heb hier mijn eigen bedrijf van weten te maken.

Wat mij onderscheidt, is dat ik alles wat ik coach, zelf heb ervaren. Ik heb de ups en downs van mijn eigen reis doorlopen en ben bekend met de uitdagingen en overwinningen die gepaard gaan met het nastreven van succes. Door deze persoonlijke ervaringen heb ik diepgaande kennis van alle ins en outs, waardoor ik je met empathie en begrip kan begeleiden op jouw unieke pad.

Ik ben gepassioneerd en toegewijd om jou te helpen groeien, je doelen te bereiken en een leven te creëren dat je liefhebt. Met mijn expertise, sociale media-invloed en persoonlijke ervaringen zal ik je ondersteunen, inspireren en uitdagen om de beste versie van jezelf te worden.

Hoe ik zelfstandig ondernemer werd

Na het afronden van mijn middelbare schoolopleiding besloot ik de weg van het onderwijs in te slaan en koos ik voor een opleiding tot docent biologie. Terwijl ik me vol overgave op mijn werk als docent stortte, ontdekte ik dat mijn passie ergens anders lag – in de wereld van YouTube. Wat begon als een hobby, begon al snel mijn vrije tijd op te slokken en ik merkte dat ik steeds meer gefocust raakte op het creëren van content en het opbouwen van mijn online aanwezigheid.