Geld verdienen met social media? Zo doe je dat!

Je droomt ervan om geld te verdienen met social media als influencer of content creator maar weet niet goed waar te beginnen. Op dit moment werk je misschien voor een baas en verlang je naar meer vrijheid. Je wilt zelf je uren bepalen en je wilt iets doen waar je écht blij van wordt. En eerlijk is eerlijk, je wilt er geld mee verdienen. Hoe meer, hoe beter.

Maar hoe werkt dat nou precies? De influencers vliegen je om de oren maar hoe komen zij nou toch aan die betaalde samenwerkingen? Moet je daar nou echt zo veel volgers voor hebben of kan het misschien ook anders?

Let’s spill the secrets…

 

Inschrijfformulier

Let op: deze masterclass is alleen voor creators die bereid zijn om alles op alles te zetten om geld te verdienen vanuit social media en daarin te blijven groeien.

De tips die ik deel zijn geen quick fixes. Je behaalt alleen succes met deze adviezen als jij bereid bent consistent tijd te investeren in jouw groei.

 

In deze gratis masterclass deel ik 5 geheimen die je moet weten als jij geld wilt verdienen met social media.

Droom jij ervan om influencer te worden? Wil je geld verdienen als (UGC) content creator of wil je groeien op social media, zodat je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf?

 

Dan is deze masterclass voor jou.

LET OP: De masterclass is live dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Aan het eind neem ik uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden.

 

Na deze masterclass weet jij…

  • Wat mijn geheim is om barter deals om te zetten in betaalde samenwerkingen
  • Hoe ik een vergoeding met 25%-50% kan verhogen wanneer ik een voorstel krijg voor een campagne
  • Hoe je bedrijven kunt benaderen voor betaalde (!) samenwerkingen
  • Hoe je kijkers kunt omzetten in volgers of klanten die converteren
  • Wat er qua mindset voor nodig is om geld te kunnen verdienen met social media

 

Ik hou ervan om waarde te bieden. Dit is dus geen webinar waarbij ik het een uur lang over mijn aanbod ga hebben. We gaan echt de diepte in waarbij ik al mijn kennis met je deel. De kans is groot dat je hier bij andere trainers een flink bedrag voor neer moet leggen.

Zorg er daarom voor dat je er live (en op tijd) bij bent en gebruik maakt van de mogelijkheid om aan het eind al je vragen aan mij te stellen.

 

Zorg ervoor dat je erbij bent

 

Het begon ongeveer 10 jaar geleden...

toen ik mijn eerste YouTube video online zette. Ik deed een studie tot biologie docent en alle vrije tijd die ik had stak ik in het maken van YouTube video’s en het schrijven voor mijn blog.

Na mijn studie ben ik twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ondanks dat ik veel plezier haalde uit het lesgeven zelf voelde ik dat ik niet op mijn plek zat. Het was niet de juiste tijd, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Inmiddels werd het steeds gebruikelijker om geld te verdienen door middel van social media… Toen besloot ik om volledig voor mijn passie te gaan; het maken en delen van content op social media.

En ik kan je vertellen, dit was niet echt gebruikelijk voor die tijd.
“Wanneer ga je een echte baan zoeken?” en “Goh Sheling, heb je nog filmpjes gemaakt?” werd er dan op sarcastische toon gezegd. 

Natuurlijk was dat moeilijk. Ik was er namelijk heilig van overtuigd dat ik het kon. Maar als iedereen in je omgeving het tegenovergestelde roept sta je toch voor een lastige keuze.

En wat ben ik blij dat ik mijn droom nooit heb opgegeven!

Na ongeveer een half jaar kon ik mijn vaste lasten betalen en een paar jaar later leefde ik mijn droomleven. Persreisjes, goed betaalde campagnes, dozen vol met gratis producten, premières en events… 

Maar misschien nog wel belangrijker: vrijheid.

Vrijheid om zelf te bepalen wat ik deelde, vrijheid om mijn eigen werkuren te kunnen bepalen, financiële vrijheid en ga zo maar door.

En ik zeg niet dat het makkelijk was. Zo lijkt het misschien als je succesvolle mensen om je heen ziet. Maar weet, dat is slechts het topje van de ijsberg. Wat je niet ziet zijn de struggles, de uren aan tijd die ergens inzetten, de dingen lessen die geleerd meoten worden, de angsten die zijn overwonnen.

Ik ben altijd 100% eerlijk, dus nee, je zult mij  nooit horen zeggen dat het mij is komen aanwaaien. Maar als ik nu terug kijk was het iedere druppel bloed, zweet en tranen dubbel en dwars waard!

Nu kan ik niet wachten om het stokje door te kunnen geven (en mijn passie voor het lesgeven weer op te pakken). Met dat besef is mijn nieuwe droom geboren. Het coachen van andere ondernemers waarbij ik alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan met hen te kunnen delen. De skills die ervoor nodig zijn om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met je passie en alle zakelijke kennis die nodig is voor het runnen van een succesvol, online bedrijf.

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te kunnen gaan. 

Het is tijd dat je gezien mag worden!

Bekend van onder andere:

Aanmelden voor deze gratis masterclass kan via het onderstaande formulier

Let op: deze masterclass is alleen voor creators die bereid zijn om alles op alles te zetten om geld te verdienen vanuit social media en daarin te blijven groeien.

De tips die ik deel zijn geen quick fixes. Je behaalt alleen succes met deze adviezen als jij bereid bent consistent tijd te investeren in jouw groei.