Yes! Het is gelukt

Je hebt je aangemeld voor mijn online masterclass!

Stap 1:

Check je mail! Als het goed is heb je zojuist een email ontvangen met daarin de link naar de masterclass en wat inspiratie om alvast mee aan de slag te gaan.

Stap 2:

Check deze fantastische aanbieding hieronder! Let op, deze is alleen NU geldig en krijg je hierna niet meer te zien!

ONE TIME OFFER ▼
Deze actie zie je na vandaag dus nooit meer!

€10,- korting op mijn ‘Cheat Sheet’

Hét ebook voor beginnende influencers en content creators!

Met deze Cheat Sheet weet jij:

✅ Welke apparatuur nou écht handig is voor influencers en content creators

✅ Welke apps en software noodzakelijk zijn

✅ Wat de grootste valkuilen zijn die influencers en content creators maken zodat jij deze kunt voorkomen

✅ Waarom een uploadschema handig is en hoe je dit kunt inzetten

✅ Wat er belangrijk is bij het benaderen van bedrijven voor een samenwerking

 

ALLEEN VANDAAG

VAN €25,- NU VOOR €15,-

 

Wat klanten zeggen

Betaal nu slechts €15,-

Als influencer en content creator kan het soms een enorme zoektocht zijn. Welke apparatuur heb je nodig? Welke apps zijn handig en samenwerken met bedrijven, waar te beginnen?

Dit is precies waar het bij veel ondernemers mis gaat: het is allemaal zo overweldigend waardoor ze direct vastlopen.
Zonde, want als deze eerste vragen gelijk beantwoord kunnen worden heb je alle tools om direct aan de slag te kunnen gaan.

Ik heb een Cheat Sheet ontwikkeld waarin jij alle benodigdheden op een presenteerblaadje krijgt toegerijkt. Ik deel alle apparatuur die ik gebruik, de apps en software die je écht nodig hebt als content creator en ga in op een stukje samenwerken met bedrijven.

Dit e-book is dus écht een must have als jij aan de slag wilt gaan als influencer of content creator.

Let op: deze Cheat Sheet verkoop ik niet voor deze prijs in mijn standaard aanbod. Dit is je enige kans om hem voor deze prijs te kunnen kopen. 

Als freelance tekstschrijver, blogger en content creator riep ik altijd “Bloggen en Instagram doe ik er een beetje bij”. Geld vragen voor samenwerkingen vond ik lastig. En als ik het al deed, had ik geen idee hoeveel dat dan moest zijn. Ook stak ik wekelijks heel veel tijd in blogs en Instagram, maar zag ik mijn bereik al jarenlang nauwelijks groeien. “Wat moet ik anders doen?”, vroeg ik me soms af.

De cheat sheet was voor mij een superfijn en praktisch stappenplan vol handige tips om mijn contentcreatie professioneler en ook efficiënter aan te pakken. Zo had ik veel aan de handige apps die Sheling tipt in de Cheat Sheet. Nu hoef ik bijvoorbeeld niet meer zelf ondertiteling te typen en wordt video’s maken veel minder tijdrovend dan het altijd was. Ook haar tips voor samenwerkingen aangaan vond ik heel fijn. Er zaten veel eye-openers tussen. Ik kan de Cheat Sheet zeker aanraden. Of je nu net begint met contentcreatie of er al een tijdje mee bezig bent – je gaat hier zeker veel aan hebben.

Romy Veul

Freelance tekstschrijver, www.vakervrolijk.nl en www.romyveul.nl

Met Sheling werken is echt fantastisch! We hebben al een aantal jaren een geweldige samenwerking aan verschillende sprankelende campagnes. Bij Age Media zijn we dol op Sheling – ze is niet alleen een topper om mee samen te werken, maar ook een geweldig persoon! Altijd supersnel met haar reacties en uiterst flexibel en professioneel als het gaat om het creëren van geweldige video’s voor de campagnes.

Vorig jaar hebben we meerdere keren met Sheling mogen samenwerken voor de betoverende The Body Shop-campagne. En raad eens? Elke campagne was een spectaculair succes dankzij haar schitterende werkethiek! We kijken uit naar nog veel meer avonturen samen met Sheling in de toekomst.

Jeffrey Pater

Freelance tekstschrijver, Age Media Global network Manager

“Never stop learning, because life never stops teaching”

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Neem deze voorsprong zodat jij direct aan de slag kunt gaan als influencer of content creator!

Nu van €25,- voor maar €15,-

Samenwerkingen met o.a.