Hello! I'm Sheling

Online ondernemer & Social influencer
Yes! Je hebt je aangemeld voor de online masterclass!
Als het goed is ontvang je binnenkort de bevestiging in jouw e-mail.

Maar wacht even…

Je hebt je zojuist aangemeld voor de gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle tips over de geheimen om geld te kunnen verdienen met social meida, waar je zeker veel aan gaat hebben.

Alleen.. Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij écht stappen wilt zetten met jouw social media carrière, en het liefst vandaag al aan de slag wilt gaan, heb ik iets eenmaligs voor je wat jou meteen verder gaat helpen zodat je direct stappen kunt zetten.

Namelijk mijn Cheat Sheet, hét e-book voor beginnende influencers en content creators!

 

En…

Met de kortingscode ‘masterclass15‘ betaal je geen €25 maar €15! 

Als influencer en content creator kan het soms een enorme zoektocht zijn. Welke apparatuur heb je nodig? Welke apps zijn handig en samenwerken met bedrijven, waar te beginnen?

Dit is precies waar het bij veel ondernemers mis gaat: het is allemaal zo overweldigend waardoor ze direct vastlopen.
Zonde, want als deze eerste vragen gelijk beantwoord kunnen worden heb je alle tools om direct aan de slag te kunnen gaan.

Ik heb een Cheat Sheet ontwikkeld waarin jij alle benodigdheden op een presenteerblaadje krijgt toegerijkt. Ik deel alle apparatuur die ik gebruik, de apps en software die je écht nodig hebt als content creator en ga in op een stukje samenwerken met bedrijven.

Dit e-book is dus écht een must have als jij aan de slag wilt gaan als influencer of content creator.

Let op: deze Cheat Sheet verkoop ik niet voor deze prijs in mijn standaard aanbod. Dit is je enige kans om hem voor deze prijs te kunnen kopen. Gebruik ‘masterclass15‘ als kortingscode bij het afrekenen.

Met deze Cheat Sheet weet jij:

✅ Welke apparatuur nog écht handig is voor influencers en content creators. Dit is op basis van mijn eigen ervaring vanuit de praktijk.
Denk hierbij aan camera’s, statieven, belichting, microfoons etc.

✅ Welke apps en software noodzakelijk zijn en welke handig tijdens het creëeren van content.

✅ Wat de grootste valkuilen zijn die influencers en content creators maken zodat jij deze kunt voorkomen.

✅ Waarom een uploadschema handig is en hoe je dit kunt inzetten voor het plannen van jouw content.

✅ Wat er belangrijk is bij het benaderen van bedrijven voor een samenwerking.

 

.. En dat alles.. Zónder dat je zelf uren lang op zoek moet gaan naar al deze informatie. Je kunt hierna direct zelf aan de slag gaan.
Als freelance tekstschrijver, blogger en content creator riep ik altijd “Bloggen en Instagram doe ik er een beetje bij”. Geld vragen voor samenwerkingen vond ik lastig. En als ik het al deed, had ik geen idee hoeveel dat dan moest zijn. Ook stak ik wekelijks heel veel tijd in blogs en Instagram, maar zag ik mijn bereik al jarenlang nauwelijks groeien. “Wat moet ik anders doen?”, vroeg ik me soms af.

De cheat sheet was voor mij een superfijn en praktisch stappenplan vol handige tips om mijn contentcreatie professioneler en ook efficiënter aan te pakken. Zo had ik veel aan de handige apps die Sheling tipt in de Cheat Sheet. Nu hoef ik bijvoorbeeld niet meer zelf ondertiteling te typen en wordt video’s maken veel minder tijdrovend dan het altijd was. Ook haar tips voor samenwerkingen aangaan vond ik heel fijn. Er zaten veel eye-openers tussen. Ik kan de Cheat Sheet zeker aanraden. Of je nu net begint met contentcreatie of er al een tijdje mee bezig bent – je gaat hier zeker veel aan hebben.

Romy Veul

Freelance tekstschrijver, www.vakervrolijk.nl en www.romyveul.nl

Dit is hét e-book waarin ik al mijn eigen geheimen deel met alles wat ik zelf in de afgelopen jaren heb geleerd uit de praktijk.

Alleen nu kun jij de masterclass met de code ‘masterclass15‘ aanschaffen voor maar €15.

In mijn reguliere aanbod is deze namelijk hoger geprijsd.

Na aanschaf kun je direct beginnen en ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Reguliere prijs €25,-

NU: €15 met de kortingscode ‘masterclass15’