Content Creator Academy

Een groepstraject van 3 maanden waarbij je alle basics leert over het groeien van jouw social media account. Hoe krijg je meer volgers? Hoe maak je (viral) content die jouw volgers écht aanspreekt? Hoe krijg je meer samenwerkingen met bedrijven?

Je droomt ervan om geld te verdienen als influencer maar weet niet goed waar te beginnen. Op dit moment werk je misschien voor een baas en verlang je naar meer vrijheid. Je wilt zelf je uren bepalen en je wilt iets doen waar je écht blij van wordt. Het is jouw droom om samen te werken met grote bedrijven en uitgenodigd te worden voor de tofste events. Alleen…

Kan dat nog wel? Zitten mensen wel op jou te wachten? Hoe krijg je meer volgers? Waar moet je überhaupt beginnen?

The Content Creator Academy

Dit is een groepstraject voor ondernemers die ervan dromen om hun geld te verdienen als influencer of social media willen inzetten voor meer klanten en meer omzet binnen hun bedrijf.

Je wilt groeien op social media. Meer bereik en volgers en uiteindelijk dus ook meer geld verdienen. Je bent al actief op social media, alleen merk je dat je vastloopt. Je weet niet hoe je nieuwe volgers kunt aantrekken, merken willen alleen maar gratis met jou samenwerken, je weet niet welke content aanslaat bij jouw doelgroep… 

Bij The Influencer Academy leer je alles wat je moet weten over het online ondernemen als influencer en content creator. 

Je denkt er al een tijdje over na, maar je durft de stap niet te zetten. Of je weet niet hoe het moet, hoe dit social media spelletje werkt. Daarnaast…

 

 • Ben je onzeker over jezelf. Wat heb jij nou toe te voegen? Waarom zouden mensen naar jou willen kijken?
 • Stiekem is dit jouw grote droom maar je durft niet, bang voor online haters of de reactie vanuit jouw directe omgeving.
 • Je hebt een fantastisch plan bedacht, iets waarvan je zeker weet dat het gedeeld moet worden met de wereld. Maar je loopt vast omdat je niet weet waar te beginnen.
 • Je zit momenteel niet lekker op je plek met je huidige werk. Die 9 tot 5 job gaat je steeds meer tegenstaan. Dit is niet het droomleven zoals je dat vroeger voor ogen had. De dagen lijken voorbij te vliegen. Zo gaan er weken, maanden of misschien zelfs jaren voorbij en denk je bij jezelf: “Wat doe ik nou eigenlijk met mijn leven?” Je wilt meer.
 • Ondanks dat je al een tijdje actief bent op social media lijkt er geen vooruitgang in te zitten. Je doet je uiterste best alleen lijkt tot nu toe niets te werken. Hoe kan dat nou? Je begrijpt er niets van. Je gebruikt de juiste hashtags en post meerdere keren per week, maar toch lukt het je maar niet om te groeien op social media. Hoe doen al die andere influencers dat toch?
 • Het is jouw droom om te mogen profiteren van alle voordelen die het influencer leven met zich meebrengt. Gratis producten ontvangen, uitgenodigd worden voor de tofste events, premières, gratis reizen naar het buitenland… Wie wilt dat nou niet? 
  En dan hebben we het nog geen eens over de vrijheid die het met zich meebrengt…
 • … de vrijheid om zelf je werktijden te bepalen, vakantie op te nemen wanneer je maar wilt, meer tijd kunnen doorbrengen met je partner of gezin. Je bent het zat om te moeten leven naar andermans regels en je wilt eindelijk in jezelf investeren!

   

  Stel je eens voor…

  Dat je de skills leert die je écht nodig hebt om succesvol te worden op social media?

  Dat al het harde werk niet voor niets is en dat je eindelijk de vruchten kunt plukken.

  Dat je niet meer onzeker hoeft te zijn over jezelf.

  Dat je eindelijk de voordelen kunt gaan ervaren die het online ondernemerschap met zich meebrengt?

  Of dit nou de vrijheid is waardoor je meer tijd hebt voor jezelf of je gezin en het zelf indelen van je werktijden en activiteiten. Misschien droom je van het ontvangen van allemaal gratis PR pakketten of zie je jezelf al lopen over de rode loper tijdens de tofste events… Alles mag!

  En weet je wat? Alles kan.

  Je wilt nu serieus aan de slag gaan, niet langer maar wat aanrommelen in de hoop dat mensen je gaan volgen. Je wilt serieus genomen worden door bedrijven en succesvolle samenwerkingen opzetten die goed betalen.

  Het is tijd om je dromen om te zetten in doelen en hier wil je begeleiding bij van iemand met bewezen ervaring uit de praktijk. Iemand die jou alle secret tips en tricks leert, jou kan voorstellen aan belangrijke connecties uit de influencer wereld en helpt bij de skills die nodig zijn om een gezond bedrijf neer te zetten.

  Niet zomaar een influencer coach

  De laatste jaren zijn er een hoop nieuwe coaches verschenen waaronder ook een heleboel social media coaches. Wat maakt mij dan anders? En waarom is dit traject geschikt voor jou?

  Als je met mij aan de slag gaat deel ik al mijn ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Deze schat aan kennis heeft mij gebracht waar ik nu ben met bij elkaar ruim 270K volgers op Instagram, TikTok, YouTube en Spotify. 

  Tijdens dit groepstraject kun je mij al jouw vragen stellen tijdens de live sessies, krijg je toegang tot de online community en krijg je levenslang toegang tot de online leeromgeving. Hier leer je de volledige basis over hoe je een succesvol social media account kunt neerzetten. Van welke apparatuur je allemaal nodig hebt, hoe je bedrijven kunt benaderen voor een samenwerking tot aan het werken aan de juiste mindset… Kortom, je leert hierbij alle basis skills die je nodig hebt als influencer.

  Omdat ik zelf vanaf nul ben begonnen weet ik precies hoe jij je voelt en tegen welke struikelblokken je ophikt. Dat maakt dat ik goed met je kan meedenken, ongeacht in welke fase jij je momenteel bevindt. 

  Tijdens het traject ben ik jouw toegeweide coach, sparringspartner, motivator en spiegel waar nodig is.

   

  Als je écht aan de slag wilt gaan

  Je bent hier niet voor niets. Je bent hier omdat je een droom hebt, en dat is influencer worden. En daarbij wil jij graag hulp van iemand die al jarenlange en bewezen ervaring heeft uit de praktijk. Maar ben jij wel geschikt?

  Niet iederen bevind zich in dezelfde fase als het gaat om het ondernemerschap. Daarom is het groepstraject ideaal omdat je dit kunt doorlopen op jouw eigen tempo. In de leeromgeving krijg je toegang tot alle kennis die nodig is om aan de slag te kunnen gaan als influencer. 

  Tijdens de live sessies kun je mij al jouw vragen stellen en denk ik met je mee. 

  Dit is iets voor jou als

   

  Je ervan droomt om influencer te worden.

  Je al ondernemer bent, social media en content creatie wilt inzetten voor meer klanten, volgers of omzet.

  Je nog geen zelfstandig ondernemer bent maar wel de ambitie hebt om je eigen bedrijf te beginnen. Je wilt een sterke basis leggen voor je bedrijf.

  Je praktisch aan de slag wilt gaan maar ook bereid bent om te werken aan je mindset.

  Je op zoek bent naar een coach met bewezen ervaring uit de praktijk.

   

  Het begon ongeveer 10 jaar geleden…

  .

  toen ik mijn eerste YouTube video online zette. Ik deed een studie tot biologie docent en alle vrije tijd die ik had stak ik in het maken van YouTube video’s en het schrijven voor mijn blog.

  Na mijn studie ben ik twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ondanks dat ik veel plezier haalde uit het lesgeven zelf voelde ik dat ik niet op mijn plek zat. Het was niet de juiste tijd, op de juiste plaats, op het juiste moment.

  Inmiddels werd het steeds gebruikelijker om geld te verdienen door middel van social media… Toen besloot ik om volledig voor mijn passie te gaan; het maken en delen van content op social media.

  En ik kan je vertellen, dit was niet echt gebruikelijk voor die tijd.
  “Wanneer ga je een echte baan zoeken?” en “Goh Sheling, heb je nog filmpjes gemaakt?” werd er dan op sarcastische toon gezegd. 

  Natuurlijk was dat moeilijk. Ik was er namelijk heilig van overtuigd dat ik het kon. Maar als iedereen in je omgeving het tegenovergestelde roept sta je toch voor een lastige keuze.

  En wat ben ik blij dat ik mijn droom nooit heb opgegeven!

  Na ongeveer een half jaar kon ik mijn vaste lasten betalen en een paar jaar later leefde ik mijn droomleven. Persreisjes, goed betaalde campagnes, dozen vol met gratis producten, premières en events… 

  Maar misschien nog wel belangrijker: vrijheid.

  Vrijheid om zelf te bepalen wat ik deelde, vrijheid om mijn eigen werkuren te kunnen bepalen, financiële vrijheid en ga zo maar door.

  En ik zeg niet dat het makkelijk was. Zo lijkt het misschien als je succesvolle mensen om je heen ziet. Maar weet, dat is slechts het topje van de ijsberg. Wat je niet ziet zijn de struggles, de uren aan tijd die ergens inzetten, de dingen lessen die geleerd meoten worden, de angsten die zijn overwonnen.

  Ik ben altijd 100% eerlijk, dus nee, je zult mij  nooit horen zeggen dat het mij is komen aanwaaien. Maar als ik nu terug kijk was het iedere druppel bloed, zweet en tranen dubbel en dwars waard!

  Nu kan ik niet wachten om het stokje door te kunnen geven (en mijn passie voor het lesgeven weer op te pakken). Met dat besef is mijn nieuwe droom geboren. Het coachen van andere ondernemers waarbij ik alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan met hen te kunnen delen. De skills die ervoor nodig zijn om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met je passie en alle zakelijke kennis die nodig is voor het runnen van een succesvol, online bedrijf.

  Ik kan niet wachten om met je aan de slag te kunnen gaan. 

  Het is tijd dat je gezien mag worden!

  Over The Content Creator Academy

  • Duur van het programma
   Drie maanden lang ben ik jouw coach
  • Online groeps kick-off sessie (2 uur)
   Tijdens deze eerste sessie gaan we meteen praktisch aan de slag. Naar aanleiding van jullie dromen en doelen gaan we een praktisch stappenplan maken om deze doelen te kunnen realiseren.  er is tijd om de eerste vraagstukken te beantwoorden. Daarna krijgen jullie de mogelijkheid om de andere leden beter te leren kennen.
  • Levenslang toegang tot de online academy
   Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving van The Dutch Influencer Academy. In deze online cursus leer je alle basis skills die nodig zijn als je social media inzet als onderdeel van jouw verdienmodel.
  • Wekelijkse groepscall
   Na de kick-off heb je een praktisch stappenplan waarmee je aan de slag kunt gaan met verschillende actiepunten. Je kunt zelf aan de slag gaan met de online academy. Alle vragen die je hebt kun je stellen tijdens de groepscalls.
  • Levenslang toegang Facebook community
   Als deelnemer van The Influencer Impact program krijg je ook toegang tot de online community op Facebook met gelijkgestemden. In deze veilige omgeving kun je vragen stellen aan andere deelnemers en kun je natuurlijk nieuwe mensen leren kennen. Connecties zijn in het ondernemerschap ontzettend belangrijk dus dit is ook zeker een fantastisch onderdeel van dit traject.
  • Bonus: 1x Gratis toegang live dag
   Samen met de andere coachees krijg je gratis toegang tot een live dag. 
  • Bonus: Gratis toegang Content Creator Day
   Ook krijg je gratis toegang tot de Content Creator Day. Hierbij krijg je de mogelijkheid om op één dag een enorme dosis aan proefessionele content te schieten in samenwerking met een professionele fotograaf op een toffe locatie. 

   

  Bekend van onder andere:

  Na dit traject…

  Beschik jij over de kennis die je nodig hebt om succesvol influencer te kunnen worden.

  De online leeromgeving van The Dutch Influencer Academy zal jouw leidraad worden. Het voordeel hiervan is dan je levenslang toegang hebt en zelf kunt bepalen wanneer je de lessen volgt.

  Tijdens de tweewekelijkse call beantwoord kun je mij al jouw vragen stellen en kun je leren van de andere deelnemrs. Ik ga je leren hoe je een sterke basis neerzet met jouw social media account, wat voor een soort content hiervoor nodig is en hoe je het rendabel houdt door te weten wat jouw marktwaarde is en hoe je het meest uit een samenwerking kunt halen.

  Kortom, tijdens dit traject krijg je alle kennis toegereikt die nodig is om aan de slag te kunnen gaan als influencer en leer je alle skills die nodig zijn om dit succes te behalen.

   

  Stop met het verspillen van jouw kostbare tijd en kom in actie om je droom nu écht waar te maken. Het is oké om ambitieus te zijn, om meer te willen en om je geld te willen verdienen als influencer.

  Samenwerkingen met o.a.

  Voor wie is The Content Creator Academy

  • Je droomt ervan om geld te verdienen als influencer.
  • Het is jouw doel om van jouw passie een inkomstenbron te maken.
  • Je wilt leren hoe je kunt groeien op social media.
  • Je wilt leren hoe de influencer wereld in elkaar zit en hoe je bedrijven kunt benaderen voor een samenwerking.
  • Je staat ervoor open om te netwerken en leren van anderen uit de community.
  • Je bent gemotiveerd en bereid om in het begin hard te werken zodat je uiteindelijk minder hard hoeft te werken.

  Over de online leeromgeving

  Bij dit traject krijg je ook automatisch toegang tot de online leeromgeving van The Dutch Influencer Academy. Dit is de inhoud van de online cursus.

   

  Module 1 - Jouw ideale doelgroep

  In deze module kijken we niet alleen naar jou, jouw dromen en doelen maar nemen wij ook jouw ideale klant onder de loep. Wie wil jij bereiken met jouw content? Wat willen jouw volgers zien?

  Module 2 - Tech talk

  Veel vragen die ik krijg gaan over de apparatuur, software, apps en andere tools die ik gebruik voor het creëeren van mijn content. In deze module komt alles uitgebreid aan bod.

  Mobule 3 - Soorten content

  Wat voor verschillende soorten content kun je allemaal delen? Wat past er bij jou, waar word jij blij van en hoe kun je content maken die aansluit bij de wensen van jouw doelgroep?

  Module 4 - YouTube

  Dit is het social media platform waar het bij mij allemaal is begonnen. En ondanks dat YouTube al heel wat jaren mee gaat is dit een sterke speler die nog steeds groeit. 
  Daarnaast is YouTube één van de weinige platforms die zijn creators betaald voor alle content die wordt geplaatst. 

  In deze module deel ik:

  • mijn eigen ervaring over dit platform
  • hoe het algoritme van dit platform werkt
  • voorbeelden van goede uploadschema’s
  • voorbeelden van content die het goed doet
  • tips & tricks om te groeien op dit platform
  • welke verdienmodellen er zijn op dit platform
  • welke benodigdheden er zijn om op dit platform aan de slag te kunnen gaan
  Module 5 - Instagram

  Instagram is natuurlijk niet meer weg te denken en is momenteel het meest populaire platform voor creators. Dankzij de grote variatie aan soorten content die op dit platform gedeelt kan worden is er voor ieder wat wils.

  In deze module deel ik:

  • mijn eigen ervaring over dit platform
  • hoe het algoritme van dit platform werkt
  • voorbeelden van goede uploadschema’s
  • voorbeelden van content die het goed doet
  • tips & tricks om te groeien op dit platform
  • welke verdienmodellen er zijn op dit platform
  • welke benodigdheden er zijn om op dit platform aan de slag te kunnen gaan
  Module 6 - TikTok

  Als er een platform is die ik zou adviseren om te gaan gebruiken als je “nieuw” bent is het wel TikTok. En nee, dit is geen platform wat bedoeld is voor de jeugd en waar alleen maar dansjes op gedaan worden.

  Als we het hebben over organisch bereik liggen hier de meeste kansen als je het mij vraagt!

  In deze module deel ik:

  • mijn eigen ervaring over dit platform
  • hoe het algoritme van dit platform werkt
  • voorbeelden van goede uploadschema’s
  • voorbeelden van content die het goed doet
  • tips & tricks om te groeien op dit platform
  • welke verdienmodellen er zijn op dit platform
  • welke benodigdheden er zijn om op dit platform aan de slag te kunnen gaan
  Module 7 - Planning en strategie

  Deze module is ontzettend belangrijk als het gaat om het laten groeien van jouw social media. Ook leer je hier de skills die nodig zijn om een stabiele basis te creëeren zodat je plezier blijft houden in je werk zonder burnt out te raken.

  Module 8 - Groeien op social media

  Een belangrijk onderdeel van social media is het opbouwen van een following. In deze module deel ik al mijn tips en strategiën.

  En deze tips gaan verder dan “Je moet consistent uploaden” of “Je moet 100% jezelf zijn”.

  Ik geef je mijn praktische tips waar je gegarandeerd resultaat mee zult gaan behalen.

  Module 9 - Geld verdienen

  Allemaal leuk en aardig, maar hoe verdien je nou echt geld als influencer? En hoe kun je er nou voor zorgen dat je omzet hoger wordt als je social media inzet voor jouw bedrijf?

  In deze module leer ik je hoe je bedrijven kunt benaderen, hoe je kunt onderhandelen en hoe je strategisch kunt nadenken zodat je het meeste uit een samenwerking kunt halen.

  Go get that coin!

  Module 10- Mindset

  Almost last, but not least!

  Ondanks dat deze module als eennalaatst is, is dit een module die het verschil kan maken.

  Uit mijn ervaring weet ik namelijk dat veel klanten vastlopen op mindset. Ze zijn onzeker over zichzelf, durven niet voor camera te verschijnen, zijn bang voor de reacties van anderen, ga zo maar door.

  In deze module deel ik mijn tips met je zodat jij jouw mindset kunt shiften. Want als dit iets is waar je niet aan werkt, zul je het niet lang volhouden in deze wereld…

  Module 11 - Werk en privé

  Als influencer lopen dingen soms door elkaar. Ga je een dagje weg met je gezin? Dan wil je dit natuurlijk delen met je volgers. Heb je iets nieuws gekocht? Ook dan kun je hier leuke content van maken. Loop je op straat? Dan is ieder hoekje ineens een fantastische setting om even snel een foto van te maken.

  Maar…

  Hoe zorg je ervoor dat het leuk blijft? Dat je ook offline kunt genieten en hoe blijf je down to earth?

  Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze balans te bewaken sinds mijn burn-out.

  Daarom mocht deze module niet ontbreken.

  Stop met je tijd verspillen aan de verkeerde strategie en urenlang verkeerde content creëren. Start met leren hoe je social media op de juiste manier in kunt zetten.

  Wat levert dit groepstraject jou op?

  Met trots kan ik nu zeggen dat ik al tien jaar een succesvol, fulltime influencer ben, ik ben actief op 4 verschillende platforms en heb bij elkaar meer dan 272.000 volgers.

  Ik doe niet alleen iets wat ik leuk vind, ik heb van mijn passie mijn beroep weten te maken en geniet van de vrijheid en alle extra’s die het met zich meebrengt.

  • Tijdens onze sessies zal ik al mijn ervaringen, inzichten en kennis met je delen, zodat jij kunt profiteren van wat ik geleerd heb op mijn eigen reis.
  • Geen vraag is te gek. Ik weet precies hoe het is om geld te verdienen met social media en ken alle in’s en out’s van de online wereld.
  • Ik zal ervoor zorgen dat je het zelfvertrouwen en de benodigde kennis krijgt om van jouw droom een succes te maken. Dat je na dit traject beschikt over alle kennis die nodig is om het op eigen been voort te zetten.

  Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en jouw succesverhaal te schrijven.

   

  Voor wie is The Content Creator Academy?

  • Je droomt ervan om veel geld te verdienen als influencer, genoeg om van te kunnen leven
  • Je post al een tijdje maar je merkt nog weinig resultaat. Waar zijn nou al die volgers? En hoe bereik ik überhaupt nieuwe volgers?
  • Je hebt op zich geen moeite met het aantrekken van nieuwe volgers. Wel vind je het lastig om bedrijven te benaderen. Tot nu toe heb je nog nooit een betaalde samenwerking gehad.
  • Voor hen die social media willen inzetten voor hun bedrijf en hier een hogere omzet mee willen genereren. 
  • Je bent creatief en goed in content creatie alleen heb je nog veel te leren op zakelijk vlak.
  • Je krijgt geregeld emails voor samenwerkingen binnen maar hebt moeite met onderhandelen.
  • Je bent erover uit, je gaat er 100% voor! Maar wilt hier hulp en begeleiding bij krijgen van iemand met bewezen ervaring uit de praktijk.

  Voor wie is The Content Creator Academy NIET geschikt?

  • Als jij social media ziet als een leuke hobby en niet van plan bent om hier geld mee te verdienen
  • Als je niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan. Bij het runnen van een succesvol social media account komt veel werk achter de schermen kijken.
  • Als je niet bereid bent om inzet te tonen bij het volgen van de modules, het stellen van jouw vragen tijdens de live sessies of het maken van de opdrachten.
  • Als je het idee hebt dat het je komt aanwaaien.

  Hét groepsprogramma om in 90 dagen voor maar €1497,-* (of 3x €550,-*) alles te leren om aan de slag te kunnen gaan als influencer.

  Dit is jouw droom! Ga je ervoor?

  Je weet zelf dondersgoed waarom je hier bent. En je weet ook geel goed waarom je begeleiding wilt bij deze reis.
  Probeer te voorkomen dat je jouw droom nu wéér aan je neus voorbij laat gaan.

  Een oefening die mij altijd veel kracht en zelfvertrouwen geeft is mijzelf af te vragen hoe ik het is als ik 90 jaar oud ben. Waar zou ik trots op zijn? Welke dingen zouden mij geluk hebben gebracht in het leven? Maar ook, waar zou ik absoluut geen spijt van willen hebben?

  Je weet zelf dondersgoed waarom je hier bent. En je weet ook heel goed waarom je begeleiding wilt bij deze reis.
  Probeer te voorkomen dat je jouw droom nu wéér aan je neus voorbij laat gaan. 

  Een oefening die mij altijd veel kracht en zelfvertrouwen geeft is mijzelf af te vragen hoe het is als ik 90 jaar oud ben. Waar zou ik trots op zijn? Welke dingen zouden mij geluk hebben gebracht in het leven? Maar ook, waar zou ik geen spijt van willen hebben?

  Natuurlijk is het spannend om zo’n stap te nemen. Misschien ben je onzeker en twijfel je aan jezelf. Weet dat die gevoelens heel normaal zijn.

  Ga je ervoor?

  Dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Het is natuurlijk ook spannend om in jezelf te investeren, maar weet dat dit de beste investering is die je in je leven kunt maken.

  * Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van ShelingCyntghia en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

  FAQ

  ... ben ik hier wel geschikt voor?

  Als je aan de slag wilt gaan met content creatie dan zijn dit dingen waar je tegenaan kunt lopen.

  • Beginner: Je wilt content creatie toepassen maar je weet nog niet hoe en wat.
  • Hobbyist: Je hebt wel al ervaring met content creatie maar het lukt je maar niet om je doelen te behalen.
  • De expert: je weet hoe de online wereld werkt maar verdient nog niet genoeg om je vaste lasten ervan te kunnen betalen of om je vaste baan op te zeggen.

  Voor alledrie beschik ik over de voldoende kennis en ervaring om je hiermee te kunnen helpen. Het begon voor mij ook als een hobby en heb vanaf het begin af aan moeten beginnen.

  Ik kan geen garanties geven omdat je uiteindelijk zelf de nodige commitment moet hebben om de tijd energie erin te steken om er een succes van te maken.

  Wat ik wel weet is dat jij 100% voorop staat en ik het traject op maat zal aanpassen zodat ik kan voldoen aan jouw behoeftes.
  Wil je groeien? Naar een volgend niveau? Nieuwe dingen leren? Dan zul je uit je comfort zone moeten stappen. Dat is natuurlijk ‘eng’ of ‘spannend’ maar weet dat je er niet alleen voor staat.

  Tijdens het traject mag je mij onbeperkt mailen met al jouw vragen.

  ... hoeveel tijd ben ik hier ongeveer aan kwijt?

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  ... wanneer vinden de meetings plaats?

  Via mijn online tool kun je gemakkelijk de afspraken reserveren.

  Nadat je mijn offerte hebt ontvangen en heb besloten om met mij samen te werken kun je de eerste meeting voor de kick-off inplannen. Na de kick-off houden we om de week een online meeting.

  Ben je een keer ziek of verhindert door een noodgeval? Dan is het mogelijk om de meeting te verplaatsen. Laat dit dan om zijn minst 24 uur van te voren weten.

  ... wat als ik niet bij de live meetings aanwezig kan zijn?

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  ... ik heb (nog) geen social media accounts?

  Dit is iets waar we zeker mee aan de slag kunnen gaan. Voor de buitenwereld lijkt het misschien alsof ik altijd al veel volgers heb gehad maar ik ben op ieder platform bij nul begonnen.

  Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw social media platform meteen goed is ingesteld en geoptimaliseerd om meer klanten/volgers aan te trekken.

  ... er zijn al zoveel influencers

  Het is begrijpelijk dat je het gevoel hebt dat de markt misschien al verzadigd is na uren scrollen en de tientallen of misschien zelfs honderden accounts die je zelf volgt.

  Maar mijn ervaring uit de praktijk is dat de online wereld eigenlijk nog heel erg klein is binnen Nederland. Ga maar eens na, hoeveel mensen uit jouw directe omgeving zijn écht actief als influencer en verdienen hier hun geld mee?

  Daarnaast ben ik van mening dat er altijd plaats is, voor iedereen. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel verschillende kledingwinkels, restaurants en pretparken om maar even een voorbeeld te noemen. Maar het één sluit het ander niet uit.

  De wereld ligt in social media land nog aan je voeten! Het is een relatief gezien nieuw medium wat alleen nog maar groter zal worden de komende jaren.

  En oké, dit klinkt misschien wat cliché maar jij bent uniek. Er is niemand zoals jij op deze wereld, je mag er zijn en je mag gezien worden!

  ... ik weet niet of ik het wel kan betalen

  De eerste camera die ik kocht was rond de 600 euro. Dat was natuurlijk even slikken bij het afrekenen, maar eenmaal thuis gekomen was ik zó blij met mijn nieuwe aankoop.

  Het was namelijk een investering. Dankzij deze 600 euro heb ik honderden video’s kunnen filmen voor mijn YouTube kanaal die er uiteindelijk voor gezorgd hebben dat ik er mijn beroep van kon maken.

  We leven in een wereld waarin wij leren eerst geld te moeten hebben voordat je het kunt uitgeven. In het ondernemerschap is het eigenlijk precies andersom. Hier moet je eerst investeren in apperatuur, kennis en software zodat je hiermee inkomsten kunt genereren.

  Probeer dit traject te zien als een opleiding die je volgt. Ik ga jou alles leren over hoe je geld kunt verdienen als influencer. Na dit traject beschik jij over alle kennis die hiervoor nodig is.

  En wist je dat je in termijnen kunt betalen? Dan kost het €500,- per maand over een termijn van 4 maanden.

  ... heb ik wel genoeg volgers op social media?

  Iedereen moet ergens beginnen. Geloof het of niet, ik ben ook begonnen met exact nul volgers.

  Het verkrijgen van een following heeft tijd en energie nodig.

  En geen zorgen, het kan tegenwoordig heel snel gaan. Ik heb het zelf bijvoorbeeld meegemaakt op TikTok. Post één viral video en dat kan ervoor zorgen dat je van de één op de andere dag er duizenden volgers bij hebt!

  Tijdens dit traject leer ik jou hoe je content kunt maken die kans heeft om viral te gaan, content die mensen willen delen waardoor jij weer groeit in het aantal volgers wat je hebt. Ik ga je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat de volgers van het ene platform je ook gaan volgen op het andere platform. 

  Eén ding is zeker, ik ga je leren hoe je op een authentieke manier, een sterke organische following kunt opbouwen. 

  En wist je dat het aantal volgers tegenwoordig niet zo heel veel zegt? Engagement is waar het tegenwoordig om draait. Dus ook (juist!) als je een kleinere following hebt ben je als influencer ontzettend waardevol voor een bedrijf. En daar kun je een prijskaartje aan hangen.

  Dus kort samengevat: Het gaat niet om het aantal volgers die je hebt maar de band die je met ze hebt gecreëerd.

  ... is het mijn geld waard?

  Tijdens het gehele traject blijf ik bij jou inchecken om te vragen of alles verloopt zoals je had gehoopt. Zo kan ik het programma hier en daar wijzigen zodat het 100%  is afgestemd op jouw behoeften.

  Ik zal jou alle tools en kennis overhandigen die nodig is om in de toekomst zelfstandig aan de slag te kunnen gaan als succesvol, fulltime influencer.

  Nu is het natuurlijk wel zo dat je er iets voor moet doen. Het komt je nou eenmaal niet aanwaaien en zul je er tijd, energie en liefde in moeten steken om het tot een succes te maken.
  Heb je op dit moment niet genoeg tijd? Dan zou ik je willen aanbevelen om dit traject nog heel even on hold te zetten. Ben je er klaar voor en ben je bereid om er volledig voor te gaan? Fantastisch! Laten we dan snel een call inplannen.

  ... hoeveel persoonlijke begeleiding krijg je?

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.