Money Making Influencers

Hét traject waarbij je leert hoe je €1-10K per maand kunt verdienen met social media

"Influencers zijn niet meer weg te denken. Maar... hoe doén zij dat nou? Geld verdienen met social media?"

 

Veel geld verdienen met het delen van je passie en genieten van de vrijheid van het zelfstandig ondernemen. 
Voor velen klinkt dat als een droom. Jij wilt dit ook.

Je voelt dat dit voor jou ook mogelijk is, alleen mis je de juiste handvatten om dit te kunnen realiseren. Om deze droom groot te maken en om jezelf next level te tillen.

 

⚪  Jij bent er klaar voor om aan jezelf te werken. Je weet van aanpakken en het is jouw doel om 1K, 5K, 10K per maand om te zetten, maar het is alsof er nog puzzelstukjes ontbreken. Je weet waar je naartoe wilt werken alleen de ‘hoe’ ontbreekt nog.

⚪ Qua mindset voel je dat je nog werk te doen hebt. Keuzes maken vindt je lastig, je bent onzeker, stelt telkens uit en raakt gedemotiveert. Toch ben je gedreven en rete ambitieus, in je hoofd zie je het al voor je, maar in de realiteit merk je dat je vastloopt. Je mist de juiste mindset en energie.

⚪ Misschien ben je zelfs al een tijdje actief op social media. Dat is niet het probleem, de aesthetics zijn on point en creativiteit genoeg. Maar wat je ook doet, je groeit maar niet in volgers en bereik. De moed zakt je in de schoenen.

 

 

“It’s time to step into your higher self.”
(Because influencer marketing is about to stay and it’s going to be HUGE!)

Money Making Influencer Academy

⚪ Jij bent ambitieus, gedreven en bereid om actie te nemen. Je bent er klaar voor om om grote stappen te zetten.

⚪ Je wilt jouw passie omzetten in een verdienmodel waardoor je iedere dag big money kunt maken met iets waar je gelukkig van wordt.

⚪ Je wilt praktisch aan de slag gaan maar bent ook zeker bereid om aan je mindset te werken. Daarbij wil je niet aanrommelen, je wilt begeleiding van iemand met bewezen ervaring uit de praktijk.

⚪ Je bent hier niet voor de ‘leuk’. Jij wilt gewoon een sh*t load aan geld verdienen en samenwerken met grote droommerken.

 

Als je nu denkt ‘dit ben ik’ dan ben je op de perfecte plaats.

Laten we aan de slag gaan met het bouwen van jouw social media emperium.

Geld verdienen met je passie, het is écht mogelijk

Stel je eens voor, je hebt weer plezier in je werk. Je doet iedere dag iets waar je blij van wordt.

En om het nog mooier te maken, je verdient er ook nog eens geld mee. Dat is toch bizar?!
Je kunt het bijna niet geloven… Dit is de vrijheid waar je al die tijd naar hebt verlangt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw passie kunt omzetten in een verdienmodel?

Na dit traject…

 

⚪  Beschik jij over alle kennis en skills die er nodig zijn om f*cking veel geld te verdienen met social media.

⚪ Heb je van jouw passie een verdienmodel gemaakt waardoor je kunt genieten van creatieve en financiële vrijheid.

⚪ Weet je hoe je als influencer een actieve community aantrekt waardoor je nog aantrekkelijker wordt voor opdrachtgevers om mee te werken

⚪ Heb je een enorme mindset shift maakt waardoor je als influencer uniek zal worden binnen jouw niche, je passie kunt delen en de meest leuke en goedbetalende opdrachtgevers kunt aantrekken. Hello 1-10K maanden! €€€

 

 

We gaan ervoor zorgen dat je het kick-ass,  succesvol social media emperium van je dromen bouwt die jou de vrijheid geeft waar je al zo lang naar verlangt.

 

Niet zomaar een influencer coach

De laatste jaren zijn er een hoop nieuwe coaches verschenen waaronder ook een heleboel social media coaches. Wat maakt mij dan anders? En waarom is dit traject geschikt voor jou?

Als je met mij aan de slag gaat deel ik al mijn ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Deze schat aan kennis heeft mij gebracht waar ik nu ben met bij elkaar ruim 270K volgers op Instagram, TikTok, YouTube en Spotify.

Tijdens dit groepstraject kun je mij al jouw vragen stellen tijdens de live sessies, krijg je toegang tot de online community en krijg je levenslang toegang tot de online leeromgeving. Hier leer je de volledige basis over hoe je een succesvol social media account kunt neerzetten. Van welke apparatuur je allemaal nodig hebt, hoe je bedrijven kunt benaderen voor een samenwerking tot aan het werken aan de juiste mindset… Kortom, je leert hierbij alle basis skills die je nodig hebt als influencer.

Omdat ik zelf vanaf nul ben begonnen weet ik precies hoe jij je voelt en tegen welke struikelblokken je ophikt. Dat maakt dat ik goed met je kan meedenken, ongeacht in welke fase jij je momenteel bevindt. 

Tijdens het traject ben ik jouw toegeweide coach, sparringspartner, motivator en spiegel waar nodig is.

 

Bekend van onder andere:

Are you ready?

 

Money Making Influencers

Hét nummer 1 programma van Nederland voor ondernemers die willen leren hoe zij €1K-10K maanden kunnen omzetten door het delen van hun passie! 


▶ Bij de Money Making Influencers geloven wij niet in je ziel verkopen voor views. In de Money Making Influencers Academy leer je hoe je een ijzersterke community kunt bouwen met volgers die aansluiten bij jouw visie en missie. We gaan voor droomsamenwerkingen die naadloos aansluiten bij de interesses van jouw volgers.

▶ Bij de Money Making Influencers gaan we praktisch aan de slag maar ligt er ook een grote focus op mindset. Zodat jij alle skills leert die ervoor nodig zijn om next level te gaan als influencer én ondernemer.
Zodat jij kunt groeien tot de beste versie van jezelf.

Bij Money Making Influencers krijg je gedurende het traject support tijdens jouw reis naar €1K-10K maanden. Je krijgt training op het gebied van mindset, workflow, social media management, content creatie, sales en nog veel meer… Ik help je echt met álles wat er nodig is om succesvol en groot online ondernemer te worden. 

Bij Money Making Influencers is mindset belangrijk. Als je €10K maanden wilt omzetten moet je bereid zijn om initiatief en zelfleiderschap te tonen. Je moet het écht willen en bereid zijn om nu te investeren, zodat je kunt groeien tot de big ass money making entrepreneur die in jou zit!

 

Over Money Making Influencers

 • Duur van het programma
  6 maanden

 • Online groeps kick-off sessie (2 uur)
  Tijdens deze eerste sessie gaan we meteen praktisch aan de slag. Naar aanleiding van jullie dromen en doelen gaan we een praktisch stappenplan maken om deze doelen te kunnen realiseren.  er is tijd om de eerste vraagstukken te beantwoorden. Daarna krijgen jullie de mogelijkheid om de andere leden beter te leren kennen.

 • Toegang tot de Money Making Influencers Academy
  Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving met o.a. de masterclasses, private podcast, lesmateriaal en worksheets, opnames van de groepssessies en nog veel meer.

 

 • Tweewekelijkse groepscall
  Na de kick-off heb je een praktisch stappenplan waarmee je aan de slag kunt gaan met verschillende actiepunten. Je kunt zelf aan de slag gaan met de online academy. Alle vragen die je hebt kun je stellen tijdens de groepscalls.

 • WhatsApp support
  Tijdens het traject krijg je de mogelijkheid om naast de groepscalls ook jouw vragen te stellen via WhatsApp. Dit is ongelooflijk waardevol en een fijne manier om feedback te ontvangen op content stukken.

 

 • Levenslang toegang Facebook community
  Als deelnemer van de Money Making Influencers Academy krijg je ook toegang tot de online community op Facebook met gelijkgestemden. In deze veilige omgeving kun je vragen stellen aan andere deelnemers en kun je natuurlijk nieuwe mensen leren kennen. Connecties zijn in het ondernemerschap ontzettend belangrijk dus dit is ook zeker een fantastisch onderdeel van dit traject.

 

 • Bonus: 1x Gratis toegang live dag
  Samen met de andere coachees krijg je gratis toegang tot een live dag. 

 • Bonus: Gratis toegang Content Creator Day
  Ook krijg je gratis toegang tot de Content Creator Day. Hierbij krijg je de mogelijkheid om op één dag een enorme dosis aan proefessionele content te schieten in samenwerking met een professionele fotograaf op een toffe locatie. 

 

Krijg toegang tot WhatsApp support, voor next level persoonlijke begeleiding

 

Leer van anderen en stel al jouw vragen tijdens de online groepssessies

Krijg toegang tot de private podcast, waar ik alle behind the scenes en nog meer waardevolle kennis deel

 

Stop met je tijd verspillen aan de verkeerde strategie en urenlang verkeerde content creëren. Start met leren hoe je social media op de juiste manier in kunt zetten.

Over de online leeromgeving

Bij dit traject krijg je ook automatisch toegang tot de online leeromgeving van The Content Creator Academy. Dit is de inhoud van de online cursus.

 

De basics

Om van jouw passie een verdienmodel te kunnen maken moet je wel weten wat die passie is. En welke niche en doelgroep daarbij hoort. 

Ook is het goed om te weten waar jouw vooreur ligt wat betreft het social media platform dat jij wilt gaan inzetten.

En als je dat allemaal weet, hoe zorg je ervoor dat de eerste stappen meteen ijzersterk zijn? Zodat je kunt bouwen op een sterke fundering.

Tech talk

Veel vragen die ik krijg gaan over de apparatuur, software, apps en andere tools die ik gebruik voor het creëeren van mijn content. In deze module komt alles uitgebreid aan bod.

Het is een praktisch onderdeel van het ondernemerschap. 

Maar besef goed dat deze kennis een aanvulling is van alle skills die je moet ontwikkelen om succesvol ondernemer te worden. 

Zie meer bij het onderdeel 'mindset'.

Groeien op social media

Een belangrijk onderdeel van social media is het opbouwen van een following. Of je nou influencer wilt worden, (UGC) content creator of social media wilt inzetten voor jouw bedrijf.

In deze module deel ik al mijn tips en strategiën gebasseerd op mijn eigen jarenlange ervaring uit de praktijk.

En deze tips gaan verder dan "Je moet consistent uploaden" of "Je moet 100% jezelf zijn".

Ik geef je mijn praktische tips waar je gegarandeerd resultaat mee zult gaan behalen.

Mindset

Misschien verwacht je dit niet maar dit onderdeel zal het verschil gaan maken. Het werken aan je mindset is het meest belangrijke en waardevolle onderdeel van het ondernemerschap.

Ik wil dat jij met zelfvertrouwen en passie jouw business kunt runnen. En daar is veel meer voor nodig dan wat praktische tips en strategie.

Uit mijn ervaring weet ik namelijk dat veel klanten vastlopen op mindset. Ze zijn onzeker over zichzelf, durven niet voor camera te verschijnen, zijn bang voor de reacties van anderen, ga zo maar door.

In deze module deel ik mijn tips met je zodat jij jouw mindset kunt shiften. Want als dit iets is waar je niet aan werkt, zul je het niet lang volhouden in deze wereld...

Dit is het onderdeel waarbij het misschien moeilijk zal worden en je het gevoel kunt krijgen op te willen geven. Maar juist de momenten waarbij je het even niet meer weet, zijn ook de momenten waarop je de meeste groei kunt realiseren.

En dat doen we samen. I GOT YOU.

Planning en strategie

Dit onderdeel is ontzettend belangrijk als het gaat om het laten groeien van jouw social media. Ook leer je hier de skills die nodig zijn om een stabiele basis te creëeren zodat je plezier blijft houden in je werk zonder burnt out te raken.

In deze module deel ik:

 • mijn eigen ervaring over dit platform
 • hoe het algoritme van dit platform werkt
 • voorbeelden van goede uploadschema's
 • voorbeelden van content die het goed doet
 • tips & tricks om te groeien op dit platform
 • welke verdienmodellen er zijn op dit platform
 • welke benodigdheden er zijn om op dit platform aan de slag te kunnen gaan
Onderhandelen en samenwerken

Hierbij gaan we in op het samenwerken met bedrijven of andere ondernemers. En ook dit is weer een ontzettend belangrijk topic waar je grote shifts zult gaan maken.

Veel ondernemers vinden het bijvoorbeeld moeilijk om hun eigen waarde in te zien en hiervoor te gaan staan.

Door de skills die je bij dit onderdeel zult leren kun je het verschil maken tussen een barter deal en een betaalde samenwerking.

Maar ook het stukje netwerken is ontzettend belangrijk. Hoe kom je in contact met PR bureau's? Bij wie moet ik zijn voor een samenwerking? En wat zet ik precies in een pitch voor een collab?

Alles komt aan bod en ik deel werkelijk ALLES. Van e-mailsjablonen tot onderhandeltechnieken.

Are you excited? Ik in ieder geval wel!

Hoe is dat nou? Geld verdienen als influencer?

 

⚫ Als influencer heb je ongelooflijk veel vrijheid. Je bent immers eigen baas en kunt daarom zelf jouw werktijden bepalen.

⚫ Die vrijheid ervaar je ook op het gebied van creativiteit. Je hebt jouw passie weten om te zetten tot een verdienmodel. Eigenlijk voelt werken niet meer als werken.

⚫ Je kunt profiteren van alle extra’s die bij dit beroep komen kijken. Wekelijks of zelfs dagelijks gratis producten ontvangen, uitgenodigd worden voor premières of events, persreisjes of zelfs gratis vakantie’s. You name it.

⚫ Maar het belangrijkst van allemaal; Je doet iets wat je leuk vindt. Iedere dag is weer anders en hoe je de dagen vult, heb je zelf in de hand.

Voor wie is Money Making Influencers NIET geschikt?

⚪ Als jij social media ziet als een leuke hobby en niet van plan bent om hier geld mee te verdienen.

⚪ Als je niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan. Bij het runnen van een succesvol social media account komt veel werk achter de schermen kijken.

⚪ Als je niet bereid bent om inzet te tonen bij het volgen van de masterclass, het stellen van jouw vragen tijdens de groepssessies of het maken van investeringen.

⚪ Als je niet de juiste mindset hebt en het idee hebt dat het je komt aanwaaien.

Het begon ongeveer 10 jaar geleden...

toen ik mijn eerste YouTube video online zette. Ik deed een studie tot biologie docent en alle vrije tijd die ik had stak ik in het maken van YouTube video’s en het schrijven voor mijn blog.

Na mijn studie ben ik twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ondanks dat ik veel plezier haalde uit het lesgeven zelf voelde ik dat ik niet op mijn plek zat. Het was niet de juiste tijd, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Inmiddels werd het steeds gebruikelijker om geld te verdienen door middel van social media… Toen besloot ik om volledig voor mijn passie te gaan; het maken en delen van content op social media.

En ik kan je vertellen, dit was niet echt gebruikelijk voor die tijd.
“Wanneer ga je een echte baan zoeken?” en “Goh Sheling, heb je nog filmpjes gemaakt?” werd er dan op sarcastische toon gezegd. 

Natuurlijk was dat moeilijk. Ik was er namelijk heilig van overtuigd dat ik het kon. Maar als iedereen in je omgeving het tegenovergestelde roept sta je toch voor een lastige keuze.

En wat ben ik blij dat ik mijn droom nooit heb opgegeven!

Na ongeveer een half jaar kon ik mijn vaste lasten betalen en een paar jaar later leefde ik mijn droomleven. Persreisjes, goed betaalde campagnes, dozen vol met gratis producten, premières en events… 

Maar misschien nog wel belangrijker: vrijheid.

Vrijheid om zelf te bepalen wat ik deelde, vrijheid om mijn eigen werkuren te kunnen bepalen, financiële vrijheid en ga zo maar door.

En ik zeg niet dat het makkelijk was. Zo lijkt het misschien als je succesvolle mensen om je heen ziet. Maar weet, dat is slechts het topje van de ijsberg. Wat je niet ziet zijn de struggles, de uren aan tijd die ergens inzetten, de dingen lessen die geleerd meoten worden, de angsten die zijn overwonnen.

Ik ben altijd 100% eerlijk, dus nee, je zult mij  nooit horen zeggen dat het mij is komen aanwaaien. Maar als ik nu terug kijk was het iedere druppel bloed, zweet en tranen dubbel en dwars waard!

Nu kan ik niet wachten om het stokje door te kunnen geven (en mijn passie voor het lesgeven weer op te pakken). Met dat besef is mijn nieuwe droom geboren. Het coachen van andere ondernemers waarbij ik alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan met hen te kunnen delen. De skills die ervoor nodig zijn om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met je passie en alle zakelijke kennis die nodig is voor het runnen van een succesvol, online bedrijf.

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te kunnen gaan. 

Het is tijd dat je gezien mag worden!

Samenwerkingen met o.a.

Veelgestelde vragen

... ben ik hier wel geschikt voor?

Als je aan de slag wilt gaan met content creatie dan zijn dit dingen waar je tegenaan kunt lopen.

 • Beginner: Je wilt content creatie toepassen maar je weet nog niet hoe en wat.
 • Hobbyist: Je hebt wel al ervaring met content creatie maar het lukt je maar niet om je doelen te behalen.
 • De expert: je weet hoe de online wereld werkt maar verdient nog niet genoeg om je vaste lasten ervan te kunnen betalen of om je vaste baan op te zeggen.

Voor alledrie beschik ik over de voldoende kennis en ervaring om je hiermee te kunnen helpen. Het begon voor mij ook als een hobby en heb vanaf het begin af aan moeten beginnen.

Ik kan geen garanties geven omdat je uiteindelijk zelf de nodige commitment moet hebben om de tijd energie erin te steken om er een succes van te maken.

Wat ik wel weet is dat jij 100% voorop staat en ik het traject op maat zal aanpassen zodat ik kan voldoen aan jouw behoeftes.
Wil je groeien? Naar een volgend niveau? Nieuwe dingen leren? Dan zul je uit je comfort zone moeten stappen. Dat is natuurlijk ‘eng’ of ‘spannend’ maar weet dat je er niet alleen voor staat.

... wat als ik niet bij de live meetings aanwezig kan zijn?

De online groepssessies zullen opgenomen worden. Ook is het mogelijk om van tevoren al jouw vragen met mij te delen zodat ik deze alsnog in de call kan behandelen.

De opnames van iedere sessie zullen in de leeromgeving gezet worden. Zo kun je deze terugkijken op een moment waarop het jou uitkomt.

... ik heb (nog) geen social media accounts?

Dit is iets waar we zeker mee aan de slag kunnen gaan. Voor de buitenwereld lijkt het misschien alsof ik altijd al veel volgers heb gehad maar ik ben op ieder platform bij nul begonnen.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw social media platform meteen goed is ingesteld en geoptimaliseerd om meer klanten/volgers aan te trekken.

... er zijn al zoveel influencers, gaat het mij nog wel lukken?

Het is begrijpelijk dat je het gevoel hebt dat de markt misschien al verzadigd is na uren scrollen en de tientallen of misschien zelfs honderden accounts die je zelf volgt.

Maar mijn ervaring uit de praktijk is dat de online wereld eigenlijk nog heel erg klein is binnen Nederland. Ga maar eens na, hoeveel mensen uit jouw directe omgeving zijn écht actief als influencer en verdienen hier hun geld mee?

Daarnaast ben ik van mening dat er altijd plaats is, voor iedereen. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel verschillende kledingwinkels, restaurants en pretparken om maar even een voorbeeld te noemen. Maar het één sluit het ander niet uit.

De wereld ligt in social media land nog aan je voeten! Het is een relatief gezien nieuw medium wat alleen nog maar groter zal worden de komende jaren.

En oké, dit klinkt misschien wat cliché maar jij bent uniek. Er is niemand zoals jij op deze wereld, je mag er zijn en je mag gezien worden!

... hoeveel is de investering?

De eerste camera die ik kocht was rond de 600 euro. Dat was natuurlijk even slikken bij het afrekenen, maar eenmaal thuis gekomen was ik zó blij met mijn nieuwe aankoop.

Het was namelijk een investering. Dankzij deze 600 euro heb ik honderden video’s kunnen filmen voor mijn YouTube kanaal die er uiteindelijk voor gezorgd hebben dat ik er mijn beroep van kon maken.

We leven in een wereld waarin wij leren eerst geld te moeten hebben voordat je het kunt uitgeven. In het ondernemerschap is het eigenlijk precies andersom. Hier moet je eerst investeren in apperatuur, kennis en software zodat je hiermee inkomsten kunt genereren.

Probeer dit traject te zien als een opleiding die je volgt. Ik ga jou alles leren over hoe je geld kunt verdienen als influencer. Na dit traject beschik jij over alle kennis die hiervoor nodig is.

De investering van de Money Making Influencers Academy is €1999,- exclusief BTW, waarbij het ook mogelijk is om in 6 termijnen te betalen.

... Hoe snel behaal ik resultaat?

Tijdens het gehele traject blijf ik bij jou inchecken om te vragen of alles verloopt zoals je had gehoopt. Zo kan ik het programma hier en daar wijzigen zodat het 100%  is afgestemd op jouw behoeften.

Ik zal jou alle tools en kennis overhandigen die nodig is om in de toekomst zelfstandig aan de slag te kunnen gaan als succesvol, fulltime influencer.

Nu is het natuurlijk wel zo dat je er iets voor moet doen. Het komt je nou eenmaal niet aanwaaien en zul je er tijd, energie en liefde in moeten steken om het tot een succes te maken.
Heb je op dit moment niet genoeg tijd? Dan zou ik je willen aanbevelen om dit traject nog heel even on hold te zetten. Ben je er klaar voor en ben je bereid om er volledig voor te gaan? Fantastisch! Laten we dan snel een call inplannen.

... Ik vind het eng om te investering, is dit wel de juiste investering?

Ik kan mij goed voorstellen hoe jij je voelt. Als ondernemer heb ik inmiddels talloze investeringen gedaan en ik zal je vast verklappen, zoiets blijft een beetje spannend.

Als je wilt groeien, succesvol wilt worden en veel geld wilt verdienen, dan is het nodig om daarvoor grote stappen te maken. Je kunt niet verwachten dat je next level te gaan zonder daar iets voor te hoeven doen.

Wil je écht succesvol ondernemer worden? Duizenden mensen inspireren met jouw content? Dan is daar een bepaalde mindset voor nodig.

En het feit dat je de hele pagina hebt doorgenomen en nu bij deze vraag bent aangekomen, zegt mij iets over jou. Laten we snel een call inplannen want je bent hier immers niet voor niets.