Het traject waarin je leert hoe je meer geld kunt verdienen met jouw passie door het inzetten van social media

“Als je geen passie voelt voor het werk dat je doet, verspil je kostbare tijd.”

Geld verdienen met je passie, het is écht mogelijk

Stel je eens voor, je hebt weer plezier in je werk. Je doet iedere dag iets waar je blij van wordt.

En om het nog mooier te maken, je verdient er ook nog eens geld mee. Dat is toch bizar?!
Je kunt het bijna niet geloven… Dit is de vrijheid waar je al die tijd naar hebt verlangt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw passie kunt omzetten in een verdienmodel?

Het lijkt alsof iedereen tegenwoordig succesvol is.
Je ziet hoe andere influencers genieten van hun droomleven. Dat wil jij ook, alleen…

 

 • Ben je bang dat je te laat bent. Er zijn immers al zo veel influencers. Daarom ben je bang dat het je niet meer lukt om ertussen te komen.

 

 • Je probeert het al een tijdje en doet je uiterste best. Alleen lijkt tot nu toe niets te werken. Hoe kan dat nou? Je begrijpt er niets van. Je gebruikt de juiste hashtags en post meerdere keren per week, maar toch lukt het je maar niet om te groeien op social media.

 

 • Weet je niet precies hoe je betaalde samenwerkingen kunt krijgen. Je hebt inmiddels al een leuke following weten op te bouwen alleen lukt het maar niet om verder te komen dan die barter deals. En tsja, van gratis producten kun je de rekening niet betalen.

 

 • Je beschikt over alle kennis, alleen durf je niet zo goed. Je vindt die camera maar spannend en voelt je onzeker. Waarom zouden mensen naar jou willen kijken? En wat zouden mensen uit jouw omgeving er wel niet van vinden?

 

The Impact Program

Een 1:1 traject van 3 maanden waarbij je leert, naast het groeien op social media, hoe je daadwerkelijk geld kunt verdienen of jouw omzet kunt verdubbelen (of zelfs meer!).

Je bent creatief, weet hoe social media ongeveer werkt en je hebt inmiddels al een mooie following weten op te bouwen. Maar je wilt meer.
Je neemt het bloedserieus en droomt ervan om te kunnen leven als een fulltime influencer.

Jouw passie delen en anderen inspireren… én hier ook nog eens veel geld mee verdienen.

Stel je eens voor…

Dat je de skills leert die je écht nodig hebt om succesvol te worden op social media?

Dat al het harde werk niet voor niets is en dat je eindelijk de vruchten kunt plukken.

Dat je niet meer onzeker hoeft te zijn over jezelf.

Dat je eindelijk de voordelen kunt gaan ervaren die het online ondernemerschap met zich meebrengt?

Of je nou de vrijheid is waardoor je meer tijd hebt voor jezelf of je gezin en het zelf indelen van je werktijden en activiteiten. Misschien droom je van het ontvangen van allemaal gratis PR pakketten of zie je jezelf al lopen over de rode loper tijdens de tofste events… Alles mag!

En weet je wat? Alles kan.

Je wilt nu serieus aan de slag gaan, niet langer maar wat aanrommelen in de hoop dat mensen je gaan volgen. Je wilt serieus genomen worden door bedrijven en succesvolle samenwerkingen opzetten die goed betalen.

Het is tijd om je dromen om te zetten in doelen en hier wil je begeleiding bij van iemand met bewezen ervaring uit de praktijk. Iemand die jou alle secret tips en tricks leert, jou kan voorstellen aan belangrijke connecties uit de influencer wereld en helpt bij de skills die nodig zijn om een gezond bedrijf neer te zetten.

Bekend van onder andere:

 

Niet zomaar een influencer coach

De laatste jaren zijn er een hoop nieuwe coaches verschenen waaronder ook een heleboel social media coaches. Wat maakt mij dan anders?

Als je met mij aan de slag gaat deel ik al mijn ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Deze schat aan kennis heeft mij gebracht waar ik nu ben met bij elkaar ruim 270K volgers op Instagram, TikTok, YouTube en Spotify. 

Samen gaan we een op maat gemaakt plan maken wat aansluit bij de fase waar je nu in zit. Of je nou net bent gestart met social media, al een paar duizend volgers hebt of misschien juist nog wel de stap moet gaan maken. 

Omdat ik zelf vanaf nul ben begonnen weet ik precies hoe jij je voelt en tegen welke struikelblokken je ophikt. 

Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Het is niet de bedoeling dat ik tijdens het traject je handje vasthoudt. Want hoe ga je het dan doen na afloop?
Ook zal ik 100% eerlijk tegen je zijn. En nee, soms is dat niet leuk. Maar iemand moet je toch de waarheid vertellen?

Tijdens het traject ben ik jouw toegeweide coach, sparringspartner, motivator en spiegel waar nodig is.

 

Als je écht aan de slag wilt gaan

Ieder bedrijf, ieder persoon is anders. Daarom maak ik een programma op maat zodat we gericht aan de slag kunnen gaan met jouw behoeftes. Zonder hier doekjes omheen te winden.

Dit is geen online cursus waar je het zelf uit moet zoeken. Ik help en begeleid jou met álles en sta 100% voor jou klaar.

Dit is geen one size fits all, jouw groei en behoefte staat voorop.

Daarnaast zorg ik ervoor dat je toegang krijgt tot kennis die je de rest van je leven kunt meenemen. Een duurzame methode die ervoor zorgt dat je na dit traject zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Dit is iets voor jou als

 

Je al ondernemer bent, social media en content creatie wilt inzetten voor meer klanten, volgers of omzet.

Je nog geen zelfstandig ondernemer bent maar wel de ambitie hebt om je eigen bedrijf te beginnen. Je wilt een sterke basis leggen voor je bedrijf.

Je praktisch aan de slag wilt gaan maar ook bereid bent om te werken aan je mindset.

Je op zoek bent naar een coach met bewezen ervaring uit de praktijk.

 

Het begon ongeveer 10 jaar geleden...

toen ik mijn eerste YouTube video online zette. Ik deed een studie tot biologie docent en alle vrije tijd die ik had stak ik in het maken van YouTube video’s en het schrijven voor mijn blog.

Na mijn studie ben ik twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ondanks dat ik veel plezier haalde uit het lesgeven zelf voelde ik dat ik niet op mijn plek zat. Het was niet de juiste tijd, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Inmiddels werd het steeds gebruikelijker om geld te verdienen door middel van social media… Toen besloot ik om volledig voor mijn passie te gaan; het maken en delen van content op social media.

En ik kan je vertellen, dit was niet echt gebruikelijk voor die tijd.
“Wanneer ga je een echte baan zoeken?” en “Goh Sheling, heb je nog filmpjes gemaakt?” werd er dan op sarcastische toon gezegd. 

Natuurlijk was dat moeilijk. Ik was er namelijk heilig van overtuigd dat ik het kon. Maar als iedereen in je omgeving het tegenovergestelde roept sta je toch voor een lastige keuze.

En wat ben ik blij dat ik mijn droom nooit heb opgegeven!

Na ongeveer een half jaar kon ik mijn vaste lasten betalen en een paar jaar later leefde ik mijn droomleven. Persreisjes, goed betaalde campagnes, dozen vol met gratis producten, premières en events… 

Maar misschien nog wel belangrijker: vrijheid.

Vrijheid om zelf te bepalen wat ik deelde, vrijheid om mijn eigen werkuren te kunnen bepalen, financiële vrijheid en ga zo maar door.

En ik zeg niet dat het makkelijk was. Zo lijkt het misschien als je succesvolle mensen om je heen ziet. Maar weet, dat is slechts het topje van de ijsberg. Wat je niet ziet zijn de struggles, de uren aan tijd die ergens inzetten, de dingen lessen die geleerd meoten worden, de angsten die zijn overwonnen.

Ik ben altijd 100% eerlijk, dus nee, je zult mij  nooit horen zeggen dat het mij is komen aanwaaien. Maar als ik nu terug kijk was het iedere druppel bloed, zweet en tranen dubbel en dwars waard!

Nu kan ik niet wachten om het stokje door te kunnen geven (en mijn passie voor het lesgeven weer op te pakken). Met dat besef is mijn nieuwe droom geboren. Het coachen van andere ondernemers waarbij ik alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan met hen te kunnen delen. De skills die ervoor nodig zijn om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met je passie en alle zakelijke kennis die nodig is voor het runnen van een succesvol, online bedrijf.

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te kunnen gaan. 

Het is tijd dat je gezien mag worden!

Over The Impact Program

 • Duur van het programma
  Drie maanden lang ben ik jouw coach
 • 1:1 Live of online kick-off (1,5 uur)
  Tijdens deze eerste sessie gaan we aan de slag met het uitwerken van jouw doelen. Daarnaast doe ik een analyse van je huidige status, waar bevind je je momenteel met jouw bedrijf en hoe kunnen we dit verbeteren?
 • Tweewekelijkse 1:1 call van 1 uur
  Na de kick-off krijg je meteen een aantal actiepunten waar je mee aan de slag kunt gaan. Tijdens de tweewekelijkse call krijg je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen en kunnen we nieuwe actiepunten opstellen die aansluiten bij jouw doelen. 
 • 24/7 WhatsApp support
  Tijdens het hele traject heb je ook nog eens de mogelijkheid om je vragen te stellen via WhatsApp. Wil je feedback op jouw content of wil je sparren over een idee? Al jouw vragen zijn welkom!
 • Toegang tot Money Making Influencers
  Ook krijg je gedurende het traject toegang tot de online leeromgeving van Money Making Influencers. Hier leer je alle basis skills die nodig zijn als je social media inzet als onderdeel van jouw verdienmodel door middel van masterclasses, groepscalls, lesmateriaal, the private podcast en nog veel meer.
 • Bonus: 1x Gratis toegang live dag
  Samen met de andere coachees krijg je gratis toegang tot een live dag. 
 • Bonus: Gratis toegang Content Creator Day
  Ook krijg je gratis toegang tot de Content Creator Day. Hierbij krijg je de mogelijkheid om op één dag een enorme dosis aan proefessionele content te schieten in samenwerking met een professionele fotograaf op een toffe locatie. 

 

Na dit traject…

Beschik jij over de kennis die je nodig hebt om daadwerkelijk geld te kunnen verdienen met social media. Natuurlijk leer je daarnaast alles over branding, hoe je (viral) content kunt maken, welke tools en apparatuur er allemaal nodig zijn, wat er belangrijk is tijdens het editten van de content, hoe je kunt onderhandelen met bedrijven, jezelf uniek kunt positioneren in de markt zodat jij dé nummer 1 influencer kunt worden binnen jouw niche… Ga zo maar door.

Tijdens de tweewekelijkse call beantwoord ik al jouw vraagstukken en kunnen we concrete actiepunten maken. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving waar alle basics worden uitgelegd. Het voordeel hiervan is dan je levenslang toegang hebt en zelf kunt bepalen wanneer je de cursus volgt.

Ik ga je leren hoe je een sterke basis neerzet met jouw social media account, wat voor een soort content hiervoor nodig is en hoe je het rendabel houdt door te weten wat jouw marktwaarde is en hoe je het meest uit een samenwerking kunt halen.

Kortom, tijdens dit traject gaan we next level om ervoor te zorgen dat jij geld kunt verdienen met het delen van jouw passie via social media!

 

Stop met je tijd verspillen aan de verkeerde strategie en urenlang verkeerde content creëren. Start met leren hoe je goed geld kunt verdienen als influencer.

Samenwerkingen met o.a.

Over de online leeromgeving

Bij dit traject krijg je ook automatisch toegang tot de online leeromgeving van The Content Creator Academy. Dit is de inhoud van de online cursus.

 

De basics

Om van jouw passie een verdienmodel te kunnen maken moet je wel weten wat die passie is. En welke niche en doelgroep daarbij hoort. 

Ook is het goed om te weten waar jouw vooreur ligt wat betreft het social media platform dat jij wilt gaan inzetten.

En als je dat allemaal weet, hoe zorg je ervoor dat de eerste stappen meteen ijzersterk zijn? Zodat je kunt bouwen op een sterke fundering.

Tech talk

Veel vragen die ik krijg gaan over de apparatuur, software, apps en andere tools die ik gebruik voor het creëeren van mijn content. In deze module komt alles uitgebreid aan bod.

Het is een praktisch onderdeel van het ondernemerschap. 

Maar besef goed dat deze kennis een aanvulling is van alle skills die je moet ontwikkelen om succesvol ondernemer te worden. 

Zie meer bij het onderdeel 'mindset'.

Groeien op social media

Een belangrijk onderdeel van social media is het opbouwen van een following. Of je nou influencer wilt worden, (UGC) content creator of social media wilt inzetten voor jouw bedrijf.

In deze module deel ik al mijn tips en strategiën gebasseerd op mijn eigen jarenlange ervaring uit de praktijk.

En deze tips gaan verder dan "Je moet consistent uploaden" of "Je moet 100% jezelf zijn".

Ik geef je mijn praktische tips waar je gegarandeerd resultaat mee zult gaan behalen.

Mindset

Misschien verwacht je dit niet maar dit onderdeel zal het verschil gaan maken. Het werken aan je mindset is het meest belangrijke en waardevolle onderdeel van het ondernemerschap.

Ik wil dat jij met zelfvertrouwen en passie jouw business kunt runnen. En daar is veel meer voor nodig dan wat praktische tips en strategie.

Uit mijn ervaring weet ik namelijk dat veel klanten vastlopen op mindset. Ze zijn onzeker over zichzelf, durven niet voor camera te verschijnen, zijn bang voor de reacties van anderen, ga zo maar door.

In deze module deel ik mijn tips met je zodat jij jouw mindset kunt shiften. Want als dit iets is waar je niet aan werkt, zul je het niet lang volhouden in deze wereld...

Dit is het onderdeel waarbij het misschien moeilijk zal worden en je het gevoel kunt krijgen op te willen geven. Maar juist de momenten waarbij je het even niet meer weet, zijn ook de momenten waarop je de meeste groei kunt realiseren.

En dat doen we samen. I GOT YOU.

Planning en strategie

Dit onderdeel is ontzettend belangrijk als het gaat om het laten groeien van jouw social media. Ook leer je hier de skills die nodig zijn om een stabiele basis te creëeren zodat je plezier blijft houden in je werk zonder burnt out te raken.

In deze module deel ik:

 • mijn eigen ervaring over dit platform
 • hoe het algoritme van dit platform werkt
 • voorbeelden van goede uploadschema's
 • voorbeelden van content die het goed doet
 • tips & tricks om te groeien op dit platform
 • welke verdienmodellen er zijn op dit platform
 • welke benodigdheden er zijn om op dit platform aan de slag te kunnen gaan
Onderhandelen en samenwerken

Hierbij gaan we in op het samenwerken met bedrijven of andere ondernemers. En ook dit is weer een ontzettend belangrijk topic waar je grote shifts zult gaan maken.

Veel ondernemers vinden het bijvoorbeeld moeilijk om hun eigen waarde in te zien en hiervoor te gaan staan.

Door de skills die je bij dit onderdeel zult leren kun je het verschil maken tussen een barter deal en een betaalde samenwerking.

Maar ook het stukje netwerken is ontzettend belangrijk. Hoe kom je in contact met PR bureau's? Bij wie moet ik zijn voor een samenwerking? En wat zet ik precies in een pitch voor een collab?

Alles komt aan bod en ik deel werkelijk ALLES. Van e-mailsjablonen tot onderhandeltechnieken.

Are you excited? Ik in ieder geval wel!

Wat kun je verwachten van het 1:1 traject?

Wat is nou precies het verschil met het groepstraject hoor ik je denken? Dit traject is echt bedoeld voor mensen die rete-gemotiveerd zijn en hun werk als influencer bloedserieus nemen. Je hebt de ambitie om een grote naam te worden binnen het social media landschap en weet ook: zoiets komt je niet aanwaaien.
Tijdens dit traject kunnen we echt inzoomen op dat wat je nodig hebt. Bij de één is dat misschien creativiteit en content creatie, bij de ander is dat het stuk onderhandelen met bedrijven of misschien loop jij wel vast qua mindset.
En dat is nou het mooie van een 1:1 traject. Dit is geen kant en klaar traject. Dit is op maat gemaakt zodat dit precies aansluit bij jouw behoefte en de fase waarin je je momenteel bevindt als influencer.
We beginnen natuurlijk met de kick-off waarbij we alles onder de loep gaan nemen. Tijdens deze dag gaan we ook meteen het plan maken voor de rest van het traject. Nu is dit niet in beton gegoten en kan het voorkomen dat tijdens het traject blijkt dat er toch ergens anders behoefte aan is. Zoals ik al zei, JIJ staat centraal en ik help daar waar nodig is.
Met de online 1:1 momenten mag je mij al jouw vragen stellen. Waar heb je moeite mee en waar twijfel je over? Na iedere sessie kun jij aan de slag met nieuwe actiepunten en tussentijds kun je mij 1x per week content toesturen waar ik feedback op geef.
Dan is er natuurlijk ook nog het WhatsApp support voor snelle vragen én krijg je toegang tot de online leeromgeving en community.
En tot slot even een kleine wake up call: Het komt je niet aanwaaien. 

Het succes van dit traject hangt voor een groot deel af van jouw inzet. Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen. Ik ga het niet allemaal voorkauwen, dat vind ik zonde van mijn tijd en daarnaast is dit totaal niet duurzaam.

Want ik wil dat jij na dit traject de skills hebt om het zelf te kunnen doen. Dat je mijn handje niet meer nodig hebt maar weet hoe je van deze droom een succes kunt maken.

Wanneer is dit traject niet geschikt voor jou?

 • Als jij social media ziet als een leuke hobby en niet van plan bent om hier geld mee te verdienen
 • Als je niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan. Bij het runnen van een succesvol social media account komt veel werk achter de schermen kijken.
 • Als je niet bereid bent om inzet te tonen en aan de slag te gaan met de actiepunten die ik je geef. Te eigenwijs bent en mijn feedback niet opvolgt.
 • Als je het idee hebt dat het je komt aanwaaien. Want guess what? Dan kun je lang wachten…

.

Zorg voor een stabiele basis en voorkom gedoe in de toekomst

Naast de persoonlijke contactmomenten krijg je toegang tot The Influencer Academy. Ondanks dat je misschien al een meer gevorderde influencer bent, is het altijd raadzaam om ervoor te zorgen dat je basis écht goed is.
In The Influencer Academy leer ik jou hoe je een stabiel fundament kunt bouwen die ijzersterk is.

 • Betaalde opdrachten als influencer. Als influencer ontvang je gemakkelijk veel en gratis producten. Dat is allemaal leuk en aardig maar hier kun je de rekeningen niet mee betalen. Daarom ga ik ervoor zorgen dat jij leert hoe dit spelletje werkt. Hoe jij bedrijven kunt benaderen en beter wordt in onderhandelen zodat je daadwerkelijk geld kunt gaan verdienen met jouw passie.
 • Meer volgers en bereik op social media. Nu moet ik er wel meteen bij zeggen dat ik voorstander ben van het creëren van een stabiele basis. Met een quick fix zul je het namelijk niet gaan redden. Natuurlijk ga ik je leren hoe je viral content maakt waarmee je in één klap een hoop nieuwe volgers kunt aantrekken maar weet dat sommige dingen nou eenmaal tijd kosten. Ik zal jou al mijn tips en tricks geven waar ik de afgelopen jaren mijn volgers mee heb weten te bereiken en boeien zodat je een magneet wordt voor nieuwe volgers.
 • Een duidelijke visie en stabiele basis. En hoewel we vaak denken dit van onszelf te weten komt het vaak voor dat deze elementen nog niet helemaal helder zijn. En laat dat nou juist ontzettend belangrijk zijn voor de stabiele basis waar ik het iedere keer over heb. Als je weet wat je visie is, weet je waar je naartoe kunt werken. En zonder stabiele basis is de kans groot dat je later in jouw carrière problemen zult gaan ervaren met jouw business. En dat is iets waar wij dus samen mee aan de slag gaan.
 • Profiteer van alle voordelen van het influencer leven Oké, eerlijk is eerlijk, er komen nou eenmaal veel voordelen bij kijken wanneer je influencer bent. Toffe events, perstripjes, gratis producten, ga zo maar door. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit geen voordeel is.
 • Vrijheid en plezier ervaren in het werk wat je doet. Last but zeker not least. Niemand die zegt binnen welke tijden je moet werken, goedkeuring moet geven voor het opnemen van een vrije dag of vakantie of jouw creatieve proces in de weg zit om maar een paar voorbeelden te noemen. JIJ bent de baas. Het is tijd om de regie weer in handen te nemen en te staan voor dat wat je echt belangrijk vindt. Om te kunnen ondernemen onder jouw voorwaarden en weer plezier te ervaren in dat wat je doet én hier ook nog eens geld mee te verdienen!

Hét 1:1 programma van Nederland om in 90 dagen voor maar €3999,-* alles te leren om aan de slag te kunnen gaan als fulltime influencer.

(betalen in termijnen mogelijk)

 

1x Live of online kick-off (1,5 uur)
6x online 1 op 1 coachings sessies (1 uur)
*Je mag alle online sessies opnemen voor later*
Gedurende het traject onbeperkt coaching via email en WhatsApp

Gedurende het traject toegang tot Money Making Influencers

1x Gratis toegang tot live dag
1x Gratis toegang tot de Conten Creator Day

Je kunt zo veel meer dan je denkt…

Je voelt het aan alles en je weet dat je het kunt. Jij wilt meer, je wilt next level gaan! Je wilt niet leuk geld verdienen, je wilt hier serieus mee aan de slag gaan.

En wat nou zo mooi is, jij gelooft in jezelf…

Laat dat nou precies zijn wat nodig is voor het 1:1 programma, want dit is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Tijdens het 1:1 programma gaan we echt next level. We gaan verder dan de basics en gaan aan de slag met de echte vraagstukken die je hebt.

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van ShelingCyntghia en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

 

 

Ben jij er klaar voor?

Tijdens een matchcall weet jij binnen 30 minuten welke vervolgstappen jij kunt nemen om jouw droom waar te maken. Ook is deze call er natuurlijk voor bedoeld om elkaar beter te leren kennen en om te zien of er een klik is. Ik zal je een paar vragen stellen over jouw ambities, jouw dromen en de huidige status van jouw bedrijf. 


Ik zal 100% eerlijk zijn en je een spiegel voorhouden waar nodig is, op die manier kunnen we er namelijk achter komen of dit traject echt iets voor jou is. 

Let op, deze matchcall is 100% vrijblijvend maar niet voor iedereen geschikt.

 

Herken jij je in één van de volgende punten? Dan kun je hieronder jouw matchcall inplannen.

 • Je bent ambitieus en beschikt over de tijd en wil om écht aan de slag te gaan
 • Je wilt meer leren dan alleen de basis, jouw hoofddoel is om geld te verdienen met social media
 • Je staat open voor feedback en bent bereid om aan jezelf te werken